Dinerbon "Al vanaf 1991 een begrip in Montferland en omstreken"

Dinerbon

Kent u onze dinerbon?
Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen! U kunt zelf de waarde van de bon bepalen. 

Wij accepteren naast onze eigen dinerbonnen verschillende cadeaucards: De restaurant cadeau (een rode kunststof cadeaucard) de restaurant cadeau card (een roze/paarse/grijze kunststof cadeaucard) en dinercadeau (een zwarte kunststof cadeaucard).

Bovenstaande cadeaucards zijn vaak beperkt geldig (meestal een jaar), controleert u deze voordat u ze wilt inleveren  op hun geldigheid?

Wij accepteren tevens de papieren Nationale Diner Cheque** en de papieren VVV Irischeque. 

**Per oktober 2014 is de Nationale Dinercheque vervangen door de VVV Dinercheque, een cadeaukaart die de papieren Nationale Diner Cheque vervangt. De papieren Nationale Dinercheque blijft inwisselbaar.

De dinerbon van Restaurant De Provence in Beek en Restaurant De Bourgondiër Wehl blijven inwisselbaar!

Nog vragen? Stuur ons een email: info@debourgondier-beek.nl 

“Een echte Bourgondiër”

Een Bourgondiër hecht waarde aan de goede dingen van het leven. Je noemt iemand een echte Bourgondiër als hij zichtbaar van het leven geniet. Lekker eten en drinken met goed gezelschap in een gezellige omgeving stelt hij zeer op prijs. Hij gunt iedereen datzelfde plezier. Dus onthaalt hij zijn gasten op een goede maaltijd met een prima glas wijn, in een aangename omgeving, waar je rustig kunt genieten van wat zijn Bourgondische keuken te bieden heeft.