Catering "Al vanaf 1991 een begrip in Montferland en omstreken"

U kunt ook thuis uw buffet laten verzorgen door De Bourgondiër. Op onze bestellijst kunt u uw keuze aangeven en online aan ons doorsturen.

U ontvangt binnen 48 uur een bevestiging. Heeft u onverhoopt geen bevestiging ontvangen, wilt u dit dan aan ons doorgeven?

Onze meest populaire gerechten hebben wij gecombineerd tot vier heerlijke menu’s, te bestellen vanaf tien personen. Deze menu’s zijn inclusief alle toebehoren, zoals warmhoudbakken. 

Wij houden graag rekening met verschillende dieetwensen: heeft u een dieet, bijvoorbeeld een lactosevrij- of glutenvrij dieet? Eet één van uw gasten vegetarisch, of heeft u andere wensen? Vraag naar de verschillende mogelijkheden.

Onze catering is inclusief: de warmhoudbakken, schalen, serveerbestek, een stevige kwaliteit kunststoffen wegwerp servies en servetten. Indien u porseleinen borden en restaurant bestek wenst te huren, dan is dat mogelijk tegen een meerprijs van € 1,00 per persoon. 

Genoemde prijzen zijn afhaalprijzen. Bezorgkosten in Wehl, Beek en Kilder € 15,00. Bezorgen in Doetinchem, Didam en Zevenaar € 20,00. 
De warmhoudbakken en toebehoren worden (in overleg over het tijdstip) door u teruggebracht.
De afwas doen wij graag voor u. Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag bij uw keuze. 

Bel 0316 200 202 of mail naar info@debourgondier-beek.nl               
Klik hier om de bestellijst te bekijken of scroll naar beneden. 

Wij zijn ook buiten onze openingstijden aanwezig voor aanvullende werkzaamheden en o.a. catering. Onze mail wordt dagelijks meerdere malen gecheckt en indien van toepassing beantwoordt.  Uw ingevulde gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verwerken van uw catering-aanvraag.

De minimale bestelhoeveelheid per gekozen gerecht is 10 personen. Als richtlijn kunt u uitgaan van (afhankelijk van de door u gekozen voorgerechten) twee tot drie hoofdgerechten per persoon. Een hoofdgerecht bestaat uit ± 100 gram vlees/vis per gerecht. Deze hoofdgerechten kunt u naar eigen wens aanvullen met gebakken aardappelen, rijst, een warme groente naar keuze en/of rauwkost.
Onze rundvleessalade en tonijnsalade zijn per kilogram te bestellen. De bavarois soorten kunt u per stuk bestellen.  

.

De minimale bestelhoeveelheid per gerecht is voor 10 personen. Heeft u andere wensen? Eventueel andere buffetten zijn ook mogelijk denk bijvoorbeeld eens aan een tapas-, broodjes of stamppotbuffet. Staat uw keuze niet op deze lijst? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Onze catering is inclusief servetten, wegwerp borden en bestek van een stevige kwaliteit. Indien u porseleinen borden en restaurant bestek wenst te huren, dan is dat mogelijk tegen een meerprijs van € 1,00 per persoon. Het bezorgen van catering is alleen mogelijk in overleg en tegen een meerprijs. De warmhoudbakken en toebehoren worden (in overleg over het tijdstip) door u teruggebracht.

Naam: * Gewenste datum:*
Telefoonnummer: * Afhaaltijd:
(indien van toepassing)
Eventuele bijzonderheden: Bezorgtijd: (bezorgen alleen in overleg)
E-mail adres: * Bezorgadres:
    Bezorgplaats:
    Aantal personen: *
 
* Verplicht invoeren
“Een echte Bourgondiër”

Een Bourgondiër hecht waarde aan de goede dingen van het leven. Je noemt iemand een echte Bourgondiër als hij zichtbaar van het leven geniet. Lekker eten en drinken met goed gezelschap in een gezellige omgeving stelt hij zeer op prijs. Hij gunt iedereen datzelfde plezier. Dus onthaalt hij zijn gasten op een goede maaltijd met een prima glas wijn, in een aangename omgeving, waar je rustig kunt genieten van wat zijn Bourgondische keuken te bieden heeft.